Wie is Wittenboer Advies

Wittenboer Advies is het adviesbureau van Marion van den Wittenboer. Na mijn studie Bewegingswetenschappen ben ik de ICT ingerold. Al gauw bleek ik een bruggenbouwer tussen systemen en de praktijk. Ik verlegde mijn aandacht naar de organisatiekant en ging me steeds meer richten op mensen in hun werkomgeving.

Na beleidsmatige functies op het gebied van P&O, kwaliteit en arbo, heb ik de Postacademische Opleiding tot Arbeids- en Organisatiedeskundige gevolgd en geruime tijd gewerkt als consultant bij Arbo Unie.

Ik deed onder andere onderzoek naar werkbeleving en achtergronden van verzuim. Op basis van de uitkomsten ontwikkelde ik projecten en trainingen voor leidinggevenden. Zo heb ik bijvoorbeeld voor een ministerie trainingen verzuim- en stressmanagement ontwikkeld en uitgevoerd. En geadviseerd over leeftijdbewust personeelsbeleid bij een landelijk bouwbedrijf.

In 2010 besloot ik mijn eigen organisatie- en adviesbureau op te richten. Met Wittenboer Advies kan ik mijn visie op HRM beter tot uiting brengen. Namelijk niet alleen gebruikmaken van de menselijke middelen in een organisatie, maar ook het aanwezige potentieel verder ontwikkelen en inzetten. Kortweg Human Potential Management.

Ik ben nieuwsgierig naar wat anderen drijft en heb een passie voor het stimuleren van mensen bij de realisering van hun doelen. Ik ben gedreven, resultaatgericht en in staat een omgeving te creĆ«ren van openheid en vertrouwen. Andere kwaliteiten die ik inzet om de potentie van mensen en organisaties te vergroten: goed gevoel voor verhoudingen,  analytisch vermogen en humor.